logo

Děkujeme za vyplnění kontaktního formuláře. V nejbližší době vás budeme kontaktovat. CYRRUS FX

Směna měny

Měnovou konverzi Vám uděláme s nejlepším kurzem a zajistíme Vám výhodnější platby v cizích měnách. Můžete s námi obchodovat online přes aplikaci, nebo po telefonu s osobním dealerem.

S námi je to opravdu snadné. Stačí s námi uzavřít jednoduchou rámcovou smlouvu online.

chci smlouvu

Chcete získat nejlepší měnové kurzy?

Zanechte nám na sebe kontakt a my se vám ozveme.

Proč CYRRUS FX?

Specialisti na výhodnější kurzy měn
Vše online, jednoduše a bez zakládání dalších účtů
Směny zdarma a bez minimální částky
Platby zdarma nebo za minimální poplatky
Automatické hlídání výhodných kurzů
Platební instituce licencovaná ČNB
Rychlé vypořádání plateb a převodů
Osobní přístup

Jak začít?

Nemusíte měnit banku ani zakládat nové účty v různých měnách. Stačí s námi uzavřít jednoduchou rámcovou smlouvu.
Smlouvu zřídíte jednoduše online, nebo kontaktujte naše obchodní oddělení.
Pro vyplnění smlouvy Vám budou stačit pouze dva doklady totožnosti a potvrzení o vlastnictví bankovního účtu.
Můžete s námi obchodovat online přes aplikaci nebo po telefonu s osobním dealerem.
Potvrzení o obchodu odešleme na Váš email. Po uhrazení odchází peníze přímo na příjemce platby či na Váš účet v dané měně.
O nás

Patříme do skupiny Cyrrus Group SE, díky tomu můžeme svým klientům garantovat zázemí velké a zavedené finanční společnosti působící na Českém trhu již více jak 25 let.

CYRRUS FX vznikl v roce 2014 akvizicí společnosti Accredi a.s., která již od roku 2009 v ČR začala poskytovat nadstandardní služby v rámci zahraničního platebního styku. Díky tomu jsou i menší a střední podniky schopny dosáhnout na podmínky, dříve poskytované pouze velkým korporátním klientům. Naše dlouholeté zkušenosti na finančních a kapitálových trzích zaručují vysokou kvalitu služeb, ale zároveň i osobní přístup k našim klientům. Jsme inovativní a jdeme kupředu s technologickými trendy dnešní doby, díky kterým Vám můžeme nabídnout pohodlnou správu Vašich měnových konverzí a cizoměnových plateb. S námi tak vše vyřídíte rychle, levně a hlavně spolehlivě.

klientů s námi pravidelně obchoduje
náš průměrný roční obrat
průměrný roční počet obchodů
Reference

Často kladené dotazy (FAQ)

Vůbec nic. Za naše služby neplatíte žádný měsíční paušál. Měnové konverze jsou zcela zdarma stejně tak i všechny EUR platby nehledě na jejich výši. Platby v ostatních měnách jsou zpoplatněny od 90 Kč, nad částku 2000 EUR či ekvivalent jiné měny jsou platby také zdarma. Aktuální ceník naleznete zde.

Rámcová smlouva Vás nezavazuje k žádným platbám nebo využívání služby. Není potřeba plnit ani žádné měsíční limity obratů plateb. Smlouvu můžete využít okamžitě po podpisu nebo klidně za několik měsíců, její platnost je neomezená.

Po domluvení částky a kurzu, buď po telefonu nebo v aplikaci Vám přijde konfirmace - rekapitulace sjednaného obchodu, na základě které uhradíte peněžní prostředky na stanovený bankovní účet. Po uhrazení konfirmace okamžitě zasíláme peněžní prostředky v požadované měně příjemci či na Váš účet.

Měnové konverze vypořádáváme v rámci několika hodin. Zahraniční platby do 24 hodin. Nemusíte se bát, že kvůli době vypořádání se Vám změní kurz. Ten máte garantovaný již v objednávce.

Začněte směňovat za nejvýhodnějších podmínek ještě dnes!

ZALOŽIT SMLOUVU ONLINE

Založte si účet online z pohodlí domova.
Vyplnění smlouvy vám zabere v průměru 10 minut.